Dongguan Fullten Jewelry Co., Ltd

Meist

Ruostumattomasta teräksestä valmistettu korutehdas ja tukkumyyjä

Vuonna 2008 perustettu Dongguan Fullten Jewelry CO., Ltd on erikoistunut kaikenlaisiin koruihin ja tarvikkeisiin, mukaan lukien kaulakorut tai riipukset, rannekorut & Rannekorut, renkaat, korvakorut, kalvosinnapit, solmioneulat, avaimenperät, rahapidikkeet, korusetit, rintakorut & jne., 316L tai 304 ruostumattomasta teräksestä. Tuotteemme voidaan päällystää kullalla, ruusukullalla, mustalla, sinisellä, kahvilla jne. Ja asettaa korkealaatuisilla CZ-kiveillä ja kiteillä.

Meillä on 12 vuoden kokemus muotikorujen ja lisävarusteiden suunnittelusta ja valmistuksesta, ja tällä hetkellä meillä on yli 5000 mallia, jotka voit noutaa. Voimme tehdä sinulle mitä tahansa tuotteita ja tyylejä vain, jos lähetät meille kuvia, piirroksia tai näytteitä. Voimme myös toimittaa ainutlaatuisia ja yksilöllisiä koruja, joissa on logosi, koko, väri ja pakkaus kaikki tarpeidesi mukaan.

Meillä on oma tuotantolaitos ja erinomainen tiimi, jotka ovat eläkeläisiä ja joilla on niin monen vuoden kokemus korujen valmistuksesta. Korujamme on myyty hyvin kaikkialla maailmassa. Sekä OEM-tilaukset että edustustuotantotilaukset ovat käyttökelpoisia meille.

\"Fullten\" koostuu sanoista \"täysi\" ja \"kymmenen\", mikä tarkoittaa, että annamme sinulle korkealaatuisen, kilpailukykyisen hinnan ja ammattitaitoisen palvelun, jotta saisit \"täyden tyytyväisyytesi\" ja annat meille \"kymmenen haavaa\".

Mikä tahansa kyselysi on erittäin arvostettu. Odotamme innolla yhteistyötä kanssasi ja olla yksi kumppaneistasi.

Tervetuloa vierailemaan verkkosivustollamme: www.fulltenjewelry.com


Päring

Päring