Dongguan Fullten Jewelry Co., Ltd

Uudised

Siombail Compáis Seodra-Ideal agus Clasaiceach Seodra
Vabastusaeg: 2020-10-18 12:00:47  Löögid: 29

Kompass on väga populaarne sümbol ehted nii palju stiile ja versioone.Sümbol on ideaalne rändajatele, seiklejatele ja vabadele vaimudele.Samuti on see suurepärane sümbol kinkida oma armastatule.

2-1.png

Varajased kompassid loodi Hiinas, vader& 35; 101; neid kasutati navigatsioonivahendina.Kompass oli oluline merelaevandus ja kasutati meremehed ja reisijad.Aja jooksul loodi keskaegses Euroopas ja Lähis-Idas muud tüüpi kompassid ning selle kasutamine levis.Kompassi võime pöörduda igavesti põhja poole on tuntud maailma poolest.   Isegi täna on kompass veel kasulik seade ja seda kasutavad pidevalt need, kes peavad leidma suuna.

Olles nii mitmekülgne sümbol täis tähendust, kompass on saanud armastatud sümbol kalliskivide armastajad.On palju stiilne kompass ehted valmistatud 316L/304 roostevaba terasest materjalid, sealhulgas kompass ripatsid, kompass käevõrud, kompass rõngad, kompass võtmerõngad, kompass mansetinööbid jne.

2-2.png

Kompass ehted on ideaalne peaaegu kõigil juhtudel kanda.See võib olla suur kingitus avamise tseremoonia, töötajate hüvitised, soolaleiva, pulmad, sünnipäev, tseremoonia, aastapäeva tähistamise, festival ja nii edasi.

2-3.png

Elu on käänakute ja pöördete jada, kus igal käänakul on põnevaid avastusi.

Vaata meie tööd.   kompassi ehted   valik kõige paremini ainulaadne või kohandatud.Valige kompassi ehted, mis sobivad teie stiiliga.   See tuletab teile meelde kasutada iga võimalust proovida midagi teistsugust või minna kuhugi#101; uus ja saavutada oma unistuste eesmärgid.Nautige oma reisi!

2-4.png




Eelmine: Muince míreanna mearaí grámhara

Järgmine: Muince fearas - seod greannmhar